Queensrÿche имаат ново lyric video

Queensrÿche имаат ново lyric video

Иако веќе знаеме дека „The Verdict“ е одличен албум, Queensrÿche најдоа начин преку ново lyric video за песната „Bent’ да нè потсетат дека албумот сè уште е свеж. Единствената замерка е што не снимија спот за ремек дело како што е „Bent“.