Queensrÿche имаат ново lyric video

Queensrÿche имаат ново lyric video

Queensrÿche имаат ново lyric video за одличната „Propaganda Fashion“. Албумот излезе во март годинава, така што детално сме запознаени со „ситуацијата“. Само се надевам дека наскоро ќе почнат да работат и на нов материјал…