Queensrÿche имаат ново lyric video

Queensrÿche имаат ново lyric video

Queensrÿche, имаат ново lyric видео за песната „Inner Unrest“. Веројатно за да не потсетат на нивниот актуелен албум, „The Verdict“ кој излезе минатата година во март.