Queensryche имаат уште еден нов спот

Queensryche имаат уште еден нов спот

„The Verdict“ излезе пред неполн месец и можевме да се увериме дека албумот е одличен во секаква смисла. Во меѓувреме, Queensryche снимија уште еден спот, овојпат за одличната „Light-Years“.