Rage снимија уште еден спот

Rage снимија уште еден спот

„Wings of Rage“ излегува дури на почетокот од јануари 2020 година, а Rage веќе снимија два спота. Претходната песна весела, распеана, оваа исто така. Спотот е за првата песна од новиот албум, „True“. Вози добар риф, секако.