Ragehammer имаат нов албум

Ragehammer имаат нов албум

Трешерски блек или блекерски треш? Ragehammer доаѓаат од Краков, Полска, и свират токму тоа. Нивниот нов албум „Into Certain Death“ официјално излезе пред два дена. Издадоа и одличен спот, со уште поодличен текст за песната „We Are the Hammer“. Добар став, секоја чест!