Rotting Christ имаат нов спот

Rotting Christ имаат нов спот

Расколниците снимија спот за песната „Hallowed Be Thy Name“ (познат наслов, ха!) која се наоѓа на нивниот нов албум „The Heretics“. Ѓаолштината излезе во февруари годинава.