Rotting Christ најавуваат нов албум

Rotting Christ најавуваат нов албум

Новиот албум на Rotting Christ се вика „The Heretics“ и треба да излезе во февруари следната година. Засега нема ново музиче, објавена е само насловната и листата со песни кои ќе се најдат на албумот.

01. In The Name of God (04:14)
02. Vetry Zlye (03:13)
03. Heaven And Hell And Fire (04:52)
04. Hallowed Be Thy Name (05:06)
05. Dies Irae (03:46)
06. I Believe (03:42)
07. Fire God And Fear (04:50)
08. The Voice of the Universe (05:23)
09. The New Messiah (03:07)
10. The Raven (05:23)