Rotting Christ: нова песна, нов албум

Rotting Christ: нова песна, нов албум

И новиот албум на Rotting Christ ќе излезе во февруари следната година. Албумот се вика „The Heretics“, а денес имаме можност да ја слушнеме „Fire God and Fear“. Одлична беседа!