Sabaton имаат нов сингл

Sabaton имаат нов сингл

Sabaton денес официјално го претставуваат новиот сингл „Livgardet“, за кој снимија и спот. Песната е нова, веројатно најава за нов албум можеби (последниот беше во 2019 година), а звучи химнично-маршовски. Бујрум!