Sabaton имаат нов спот

Sabaton имаат нов спот

Спот за војна, за што друго. Инаку, новиот албум „The Great War“ излегува дури во јули, а сега имаме можност да слушнеме (и видиме) нова песна. Станува збор за „Fields of Verdun“, која ја опишува најдолгата и најкрвавата битка (околу 700 000 жртви) од Првата светска војна. Бујрум спотчето.