Sabaton имаат нов спот

Sabaton имаат нов спот

Sabaton снимија спот за „Devil Dogs“, која се наоѓа на нивниот последен албум (The Soundtrack to the Great War) од 2019 година. Веројатно за да ги освежат сеќавањата.