Sabaton имаат нов спот

Sabaton имаат нов спот

Иако не станува збор за ништо ново, Sabaton одлучија да снимат многу интересен спот за песната „The Future of Warfare“, која се наоѓа на нивниот последен албум „The Soundtrack to the Great War“ од минатата година. Нормално дека станува збор за битка, и тоа битката кај Флер-Курселет од Првата светска војна, која траела една недела.