Sabaton имаат уште еден нов спот

Sabaton имаат уште еден нов спот

Иако нивниот последен албум „The Great War“ излезе во јули годинава, Sabaton продолжуваат со промотивни активности. Овојпат снимија спот за песната „Seven Pillars of Wisdom“, кој е снимен дури во пустината Сахара. Размислувале сето тоа да го изведат студиски, но најпосле решиле да заминат во Африка. Како и да е, бујрум спотчето.