Приказната на Sabaton за наредникот Алвин Јорк

Приказната на Sabaton за наредникот Алвин Јорк

Алвин Јорк е „сарџент“ од американската војска кој добил Медал на честа за херојство во Првата светска војна. За повеќе, ѕирнете го lyric видеото на Sabaton за песната „82nd All The Way“. Инаку, нивниот нов албум „The Great War“ излезе пред два дена.