Sacred Reich имаат нов спот

Sacred Reich имаат нов спот

Иако последниот албум „Awakening“ излезе лани во август, Sacred Reich снимија спотче за „Salvation“. Знаеме дека албумот е топ, па така, уживајте во спотчето.