Sacred Reich имаат нов спот

Sacred Reich имаат нов спот

Нов спот, стара песна. Sacred Reich снимија спот за „Something to Believe“, последната песна од последниот одличен албум „Awakening“. Албумот излезе минатата година во август, а сега веројатно само сакаат да ни ги освежат сеќавањата. Да, дечки, одличен беше албумот, се надеваме на уште многу вакви албуми.