Sacred Reich имаат нов спот

Sacred Reich имаат нов спот

Sacred Reich направија спотче од нивната минатогодишна европска турнеја. Веројатно да ја разбијат корона монотонијава. Инаку, песната се наоѓа на нивниот последен албум „Awakening“ кој излезе пред точно една година.