Sacred Reich имаат уште еден нов спот

Sacred Reich имаат уште еден нов спот

По најавата за нов албум после цели 23 години, Sacred Reich активно работат на враќање на сцената. Неодамна снимија спот, а сега уште еден. Спотот е за песната „Manifest Reality“, која се наоѓа на новиот албум „Awakening“. Албумот излегува на 23 август.