Saint Vitus имаат нова песна

Saint Vitus имаат нова песна

Новиот албум на Saint Vitus, „Saint Vitus“ исто така излегува во мај годинава, а во меѓувреме имаме можност и да слушнеме како звучи тоа. Во најмала рака, што знам, блексабатовски некако ама одлично!