Saint Vitus најавуваат нов албум

Saint Vitus најавуваат нов албум

Новиот албум се вика „Saint Vitus“ и излегува во мај годинава преку Season of Mist. Ветераните кои се присутни од 1981 година стримуваат и песна од албумот, поточно „12 Years In The Tomb“, а звучи баш како што треба да звучи старошколски бенд. Суво, цврсто и одлично!