Само за думери...

Само за думери...

Frayle се тазе бенд од Охајо. Имаат неколку периферни изданија за дефинитивно да стигнат до својот прв албум „“1962“ кој официјално излегува денес.За таа цел ја стримуваат „Darker Thаn Black“. Морничава песничка. Слушнете!