Сатриани има нов спот

Сатриани има нов спот

Иако новиот албум на Сатриани, „Shapeshifting“ ќе излезе дури во април, денес имаме можност да ја слушнеме „Nineteen Eighty“. За песната снимил спот, кој е, што знам, онака најобична класика ама затоа песната е одлична. Бујрум!