Се сеќава некој на Cirith Ungol?

Се сеќава некој на Cirith Ungol?

Cirith Ungol се хеви диносауруси оформени далечната 1972 година и така среќно и весело си свиреа до 1991. После тоа ги снемува, се реоформуваат во 2015, а денес официјално издаваат нов албум. Албумот се вика „Forever Black“, а еве и како звучи.