Sepultura имаат нов спот

Sepultura имаат нов спот

Sepultura снимија одличен спот за „Guardians of Earth“. Посебен коментар за спотот не е потребен зашто пораката е премногу очигледна, и добра. Патем, одличниот „Quadra“ излезе во февруари годинава.