Shock Troopers - концертна промоција на "Глуво Доба" + гости

Shock Troopers - концертна промоција на "Глуво Доба" + гости

Shock Troopers – концертна промоција на новиот албум “Глуво Доба”

Специјални гости:
Gargoyles – band
Reduced To Ashes

4-ти април (четврток) / МКЦ Скопје / 20 часот
Влезници по цена од 200 денари на билетара во МКЦ или онлајн на bileti.mkc.mk. На врата 300 денари.

Diehard Records & Booking