Sick Of It All имаат ново lyric video

Sick Of It All имаат ново lyric video

Да, ново, ама од „Wake The Sleeping Dragon“ кој излезе минатата година во ноември. Не очекувајте којзнае што од Sick Of It All, горе-долу ист е филмот триесетина години.