Sincrest имаат нов сингл

Sincrest имаат нов сингл

Од подземниот свет на домашниот метал издвојуваме… ако ги знаете океј, ако не, тогаш Sincrest е бенд од Кичево. Свират стонер/дум метал и ова им е прв сингл. Станува збор за песната „Treason“. Само напред!