Six Feet Under имаат нов спот

Six Feet Under имаат нов спот

„Nightmares of the Decomposed“ излегува за неколку дена, а Six Feet Under решија да почастат уште една песна. Поточно, имаат тотално неинтересен спот за „Blood of the Zombie“ ама песната звучи интересно. А, да, солажата на залезот од песната е одлична…