Six Feet Under најавуваат нов албум

Six Feet Under најавуваат нов албум

Новиот албум на Six Feet Under се вика „Nightmares Of The Decomposed“, а ќе излезе во октомври. Засега не се одважуваат да стримуваат песничка, туку само кратко видевце од студио, каде може да се слушне парче од некоја песна. Добро звучи, SFU класика би рекол.