Skelethal имаат нов албум

Skelethal имаат нов албум

Skelethal се дет метал бенд од Лил, Франција. Свират солиден старошколски и мрачно-мелодичен дет метал, а задутре излегува нивниот нов албум „Unveiling the Threshold“. Како звучи тоа, може да се намириса од двете песни од албумот што ги стримуваат.