Слушнете ги Stellar Death

Слушнете ги Stellar Death

Stellar Death се вашингтонски пост метал сплеткатори. Иако фациве свиреле и по други бендови, во случајов се работи за инструментален потфат кој шета буквално од филмска музика до некоја поблага металштина. Што е тоа што е помеѓу? Помеѓу е нивниот прв албум „Fragments of Light“ кој имаме можност да го преслушаме во целост. Не го пропуштајте ова интересно искуство.