Слушнете го ова...

Слушнете го ова...

Tronos е нова ветеранска збирштина: Shane Embury – Vocals, Guitar (NAPALM DEATH, BRUJERIA), Russ Russell – Vocals, Guitar, Synths (AT THE GATES, DIMMU BORGIR, NAPALM DEATH), Dirk Verbeuren – Drums (MEGADETH, SOILWORK). Досега имаат објавено три песни кои ќе се најдат на албумот „Celestial Mechanics“, кој ќе излезе следната недела. Секоја песна е приказна за себе, од песна во песна можат да се забележат разни жанрови, но тоа ја прави приказната уште позачинета. На песната „Premonition“ гостуваат Denis “Snake” Belanger (VOIVOD) како вокал и Billy Gould (FAITH NO MORE) на бас. Бујрум три песнички.