Sodom имаат нов спот

Sodom имаат нов спот

Бреееејјјј, дури и бластови маваат. Новиот албум на Sodom, „Genesis XIX“ излегува следната недела, па затоа старците решија да снимат спот за одличната „Friendly Fire“. Одлична металштина, одлична…