Sodom најавуваат ново издание

Sodom најавуваат ново издание

Од 2016-та па наваму Sodom затераа со ЕР-ја, компилации, бокс сетови итн. Сега ја продолжуваат таа традиција, па најавуваат ново ЕР кое ќе излезе во ноември. ЕР-то се вика „Out of the Frontline Trench“ и ќе има пет песни, од кои четири студиски и една во живо.