Soulfly имаат нов спот

Soulfly имаат нов спот

Soulfly снимија спот за песната „Under Rapture“ на која гостува Рос Долан од Immolation. Песната се наоѓа на нивниот тазе албум „Ritual“ кој излезе пред неколку дена.