Soulfly имаат ново ЕР

Soulfly имаат ново ЕР

Soufly вчера официјално го издадоа своето ново дигитално ЕР издание „Live Ritual NYC MMXIX“. А во прилог можеме да ја видиме и чуеме „The Summoning“, од актуелниот албум „Rituals“. Мислам дека изданиево е утка, демек да се праи нешто, имајќи предвид колку Кавалера е кутар и генерално и ко вокал у живо. Ама океј, бизнисот мора да тера.