Soulless имаат нов албум

Soulless имаат нов албум

За оние што не ги знаат, Soulless се мелодичен дет/треш метал бенд од Кливленд со солиден стаж и дискографија. Нивниот нов албум „Forever Defiant“ зучи одлично, барем судејќи според спотчево што го снимиле на проба. Одлично! Ја слушаме „The Price of Life“.