Старите мајстори имаат нов спот

Старите мајстори имаат нов спот

Иако новиот албум „Violence Unimagined“ ќе излезе кон крајот на април, Cannibal Corpse решија да почнат со предвремени најави. Снимија спот за одличната дет металштина „Inhumane Harvest“.