Старошколска треш мајсторија

Старошколска треш мајсторија

Ми се чини како Artillery да се ревитализираат. Точно дека имаа мали промени во поставата, но не го изгубија курсот. Во мај издаваат нов албум, насловен „X“, а во меѓувреме го издадоа синглот „In Thrash We Trust“ кој звучи одлично и многу моќно. Не знам што да кажам друго, освен, секоја чест.