Сте ги слушнале Decembre Noir?

Сте ги слушнале Decembre Noir?

Не ги знаев ни јас… Decembre Noir се германски мелодичен дум/дет метал бенд. Ништо револуционерно ама интересно, а и добро вози. Инаку, задутре им излегува новиот албум „The Renaissance of Hope“ за кој одлично спакувале едно спотче.