Сте ги слушнале ли Dzö-nga?

Сте ги слушнале ли Dzö-nga?

Dzö-nga се млад бенд од Бостон, постојат од 2016 година и имаат дури три албуми. Т.е најновиот „Thunder in the Mountains“ официјално излегува задутре. Станува збор за многу фин (мене ак ме најдовте) атмосферски блек метал. Албумот ќе излезе само на плоча, има 6 песни (троа подолгички) и е вистинска уживанција за слушање. Во прилог, една песничка од албумот.