Стриминг на новиот албум на Exhumed

Стриминг на новиот албум на Exhumed

„Horror“ излезе точно пред десет дена, што значи дека малку доцниме. Но, еве за да ја исправиме неправдата имаме можност да го преслушаме целиот хорор што може да ни го приредат Exhumed (разбира се, за оние кои сè уште не го слушнале).