Стриминг на новиот албум на Midnight Odyssey

Стриминг на новиот албум на Midnight Odyssey

Новиот албум на Midnight Odyssey се вика „Biolume Part 1 – In Tartarean Chains“, а излезе на 1 ноември. На метал архивс се опишани како амбиентален блек метал бенд, но оваа етикета некако не оди баш за новиов албум. Претесна е, а албумов има одлична амбиентална широчина. И металштина. Чуден ми е ама и многу добар во исто време. Ова секако вреди да се преслуша.