Стриминг на новиот албум на Paganizer

Стриминг на новиот албум на Paganizer

Новиот чистокрвен дет металски албум на Paganizer излезе пред неколку дена, а сега имаме можност да го слушнеме во целост. Албумот се вика „The Tower of the Morbid“. Вакви звуци само од Шведска…