Стриминг на новиот албум на Saint Vitus

Стриминг на новиот албум на Saint Vitus

Новиот self titled албум на Saint Vitus официјално излегува денес и многу ферски од нивна страна што го стримуваат во целост. Албумот е одличен, а особено целиот звук, продукциски.