Стриминг на новиот албум на Shock Troopers

Стриминг на новиот албум на Shock Troopers

По промоцијата на албумот (сосема ферски и хардкор), Shock Troopers решија да го стримуваат „Глуво Доба“ во целост, така што, навали народе на лута домашна…

А, за оние што не знаат како изгледа изданието, бујрум сник пик: