Suicidal Tendencies имаат нов спот

Suicidal Tendencies имаат нов спот

Новиот албум на Suicidal Tendencies, „Still Cyco Punk After All These Years“ излезе во септември минатата година. Мислам дека досега снимија еден спот, а овој им е втор. Се работи за песната „All Kinda Crazy“. Тоа е таа старошколска линија.