Свирка на Indoctrinate во СЦ Дуња

Свирка на Indoctrinate во СЦ Дуња

Школската година почна но во Дуња уште си свиркаме :) Оваа сабота во 20:30 часот ни гостуваат Indoctrinate од Виена, уште еден „направи сам“ бенд кој својот музички жанр го дефинира како хардкор/ панк/ краст/ грајнд. Можете да ги слушнете на беднкемп клик.

Дојдете, напијте се нешто и оставете донација за поддршка на бендот и на СЦ Дуња :)

Се гледаме во сабота вечер!