Swallow The Sun имаат нов сингл и спот

Swallow The Sun имаат нов сингл и спот

Пред да излезе „When a Shadow Is Forced into the Light“ кон крајот на следниот месец, Swallow The Sun решија да издадат сингл и да снимат спот за песната „Lumina Aurea“. Спотот за песната практично е мрачен краткометражен филм кој вреди да се види.